donderdag 14 april 2011

5 weken

En weer is er een week voorbij gevlogen.
De pups zijn voor de eerste keer naar buiten geweest en vonden dat ,,,,,,,,,,,,
absoluut niet leuk, haha.
Ze hebben zitten piepen totdat ze weer lekker in hun eigen bak zaten en toen konden ze weer lekker spelen.
Ook de keren erna waren geen succes , zelfs met hun tent erbij konden ze het niet waarderen.
Wat waren ze blij dat het dinsdag regende , ze hoefden niet naar buiten, yes.
Inmiddels zitten wij onder de krassen , want ze hebben tanden en kiezen en waar gebruik je die voor, juist, baasje bijten.
Mams niet, die wordt gespaard, heel bijzonder, wij proberen te kijken wat Mellow doet om dit af te weren maar kunnen het niet ontdekken.
Nou ja, dan zijn wij maar de klos. Ze luisteren wel naar NEE!!......heeeeel even
om dan vervolgens weer vol aan te vallen, het tuig.
Ook de knuffels worden steeds aangevallen en ze slepen ze door de bak heen, net als de kranten, of die nu schoon of vies zijn, maakt niet uit.
De heren hebben ontdekt dat het leuk is om elk aan een kant van een handdoek te trekken en dan heel gevaarlijk grommen , geweldig.
Vandaag zijn Kayla, Ziva en Noah er ook weer bij gekomen in de kamer en die zie je stomverbaasd luisteren naar het gepiep en gegrom vanuit de bak. Ze vinden het heel bijzonder en zouden het liefst er naar toe gaan maar dat vindt Mellow nog niet echt leuk en zij is nu even de baas. Ze vindt het reuze gezellig dat ze weer in de kamer zijn maar haar kinderen zijn nu nog even voor haar alleen. Alleen Ty en Yomi mogen er bij komen. Het "jonge" spul, Devon, Jazz, Jones en Shannon laten we voorlopig nog even aan de andere kant, die hebben het voorjaar in hun hoofd en lopen alleen maar te donderjagen en dat vind ik dan weer een beetje té veel.
Mellow ging vandaag weer gezellig samen met zus Kayla langs het hek rennen achter fietsers aan. Je zag haar genieten, heerlijk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk filmpje!

Groetjes van Olga

Anoniem zei

Hoi-hoi

Ohh wat zijn ze toch weer snel groot........
Ik heb net zitten genieten van de pupverhaaltjes en zag het hele gebeuren voor me. Jammer dat ik niet snel even binnen kan wippen om te kijken, maar dit is ook héél erg leuk!

Liefs, Tonneke.